Македонија | 14.07.2024 - 15:47
Денеска полициски хеликоптер од типот Бел-412 од Одделот за воздухопловни единици продолжи да дејствува врз пожар што е...
Црна Хроника | 14.07.2024 - 15:13
Во текот на изминатата вечер полициски службеници од СВР Скопје продолжија со преземање на зајакнати мерки и активности...
Македонија | 14.07.2024 - 12:44
Припадниците на Армијата кои од утринава се вклучија во гаснењето на пожарите во неготинскиот регион во координација со...
Македонија | 14.07.2024 - 10:33
На граничниот премин Табановце за влез во земјава се чека околу 30 минути, а на граничниот премин Богородица за излез...